Skip to main content

За нас

Година на основаване: 1994

ЕИК: 819362010

Дейност:

1001s - Services & Solutions предлага широка гама от софтуерни продукти, предназначени за различни потребители. Ангажираме се и с изработвaнe на конкретни софтуерни приложения по заявка на клиента. Осъществяваме текущо поддържане.

1001s - Services & Solutions се съобразява изцяло с изискванията и предпочитанията на потребители. Предлагаме различни интернет услуги, като: регистрация на домейни, изработване на интернет сайтове, уеб дизайн и програмиране, интернет плащания, изработка на рекламни материали, достъп до интернет и други. Извършваме проектиране и изграждане на комплексни ИТ системи.

1001s - Services & Solutions предоставя актуална бизнес информация от България и ЕС. С умелото използване на съвременните ИТ осигуряваме бърз и лесен достъп до необходимата Ви информация - делова, бизнес, нормативна или специализирана. Предлагаме доставка на съдържание, на сравнителна информация: извършваме комплектоване и обработка на информация, изготвяне на анализи, визуализиране и презентиране на резултатите.

Партньорство:

    • Партньор на Microsoft Membership Details: Kiril Stoichkov ET, Bulgaria, (5116503)

• Партньор на Google Developer Platform.

Центрове за обучение:

  • Кюстендил 2500
    ул. Ал. Стамболийски 58

Правна форма:

1001s - Services & Solutions е  търговска марка на ЕТ „Кирил Стоичков“

Ръководител:

Кирил Стоичков