Регистрация на домейни

domain names 2

 


   Ние предлагаме услугите на More-Host.net и Fast-Design.net за България.                Името на домейнът е Вашето име в Мрежата. С него потребителите на Интернет ще Ви идентифицират, то е уникално и е предпоставка за изграждането на успешен бизнес и представяне в Интернет. Може да се направи аналог с изборът на собствено име. Така, както собственото име е уникално и с него свързваме определена визия на лицето, което го носи, така и домейнът се идентифицира с пределен сайт. Вниманието и компетентността при този избор е от първостепенно значение. Той е основата върху която ще се изгражда представянето в Интернет.
                Това, което Ви предлагаме е не просто регистрация на   име на домейн, а консултация за избор на най-подходящо за Вас име (домейн), с което успешно да развиете бизнеса си в Интернет. Общоприето правило е – всеки може да извърши регистрацията, но не всеки Ви гарантира пълни административни и технически права на име в Интернет!

Услугата "регистрация на домейн" включва:

Продължете да четете

Изработване на Уебсайтове

Вашият интернет сайт!

 Ние предлагаме услугите на More-Host.net и Fast-Design.net за България.

 
 
 
 
 
 
 
Нашият творчески екип би вложил всичкия си опит и уменя за да направи вашият сайт интересен, художествено издържан и най-вече полезен. Това което предлагаме на своите клиенти е професионален Уеб дизайн както и надежни  услуги в областта на регистрация на домейни, хостинг на сайтове и интернет сигурност, съобразена с GDPR.
Услугата включва:
  • Редизайн с отзивчив уеб дизайн (Responsive Web Design) и интуитивен интерфейс - автоматично разпознаващ типа на устройството от което постъпва заявката, вида на браузера с който се отваря и с каква разделителна способност е и показващ оптимален за съответния потребител вариант на дизайна и съдържанието с добавяне на функционалност за работа както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства като смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.
  • Обновяване на системата за управление на съдържанието и сканиране за зловреден код, експорт, презареждане и верификация на съществуващото съдържание, добавяне на актуално такова и подобрена функционалност за предоставяне на електронни услуги и интернет сигурност, съобразена с GDPR (Общ регламент за защита на личните данни). Ако е необходими ще Ще инсталираме нова система за управление на съдържанието ( последната налична ) с допълнения, гарантиращи подобрена защита от brute force атаки и други хакерски прониквания.
  • Хостинг на уебсайта, ежемесечно обновяване на системата за управление на съдържанието, защита от атаки, инсталиране и поддържане на SSL сертификати за сайта.
  • Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт.
Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решение. Поемаме изцяло грижата за текущата поддръжка на сайта ви.

 

Хостинг на Уебсайтове

Image

Ние работим с More-Host.net и Fast-Design.net за България.

 Какво предлагаме:More-Host.net

  • хостинг за Вашия сайт на мощен сървър, който е еднакво добре видим, както от България, така и от цяла Европа и света, бързи SSD дискове за вашите бази данни, неограничен трафик и брой пощенски кутии.). На всеки 72часа архивираме цялото съдържание на сайта с цел защита при хакерска атака;
  • Инсталиране SSL сертификати дистанционно (в съответствие с Наредба за мин. изисквания за мрежова и информационна сигурност от 26.07.2019 г. Чл. 24. (1)).;

Продължете да четете

Уеб дизайн и програмиране

 Нашата сила и участие в проектите се състои в това, че изграждаме Вашия интернет имидж и присъствие "от игла до конец"! от игла до конец ! Това означава:
- анализ на състоянието и проектиране на най-ефективното и полезно за Вас интернет представяне.
- разработване и адаптация на цялата необходима за сайта информация в снимки и текст.
- изготвяне задание за дизайн и функционалност на уебсайта.
- Зареждане на материалите и номенклатурите, цените и описанията, въпросите и отговорите и т.н.
- Обучение за поддържане на сайта, пощенската станция и хостинга.
- промоциране и популяризиране на Вашето интернет участие.
Проектиране и изграждане на интернет сайтове Имаме значителен опит в проектирането и изграждането на интернет сайтове в целия спектър на обществено-икономическия живот:
- Сайтове със системи за управление на съдържанието;
- Мултиезични сайтове на различни езици - английски, български, френски, италиански, руски, немски и на балканските
езици;
- Сайтове за електронна търговия;
- Сайтове за посредничество при предлагане и търсене на работа;
- Сайтове за посредничество при предлагане и търсене на имоти; 
- Сайтове за служби по трудова медицина, социални институции, лечебни и здравни заведения;
- Сайтове за хотели, мотели търговски организации и заведения за хранене;
- Персонални и сайтове на хора със свободни професии;
 Уеб дизайн и програмиране Предлагаме на вниманието Ви Интернет компанията Fast-Design.net. Тя има доказан опит в разработването на професионални и високотехнологични web решения за своите възложители. Проектира и създава, както лични и промоционални сайтове, решаващи конкретни маркетингови задачи, така и големи и надеждни информационни портали, търговски сайтове, системи за работа с клиенти, универсални бизнес решения.
Работим с  висококвалифицирани млади хора и използваме най-нови технологии. Това може да се провери, като се запознаете с отзивите на нашите клиенти. Тяхното мнение е най-големият авторитет за нас.

Предоставяне на справочна информация

Image В съвременния бързоразвиващ и глобализиращ се свят своевременната информация е от ключово значение за успешната реализация на целите и проектите.

Предоставяне на справочна информация Водени от желанието да бъдем максимално полезни на нашите клиенти и приятели поддържаме списък с връзки за изтегляне на актуални нормативни документи, указания на държавни институции, образци на формуляри и др.п.
       За да ги видите натиснете тук.

 
Предоставяне на справочна информация Имаме рубрика на често задаваните въпроси - тематично подредени в няколко раздела. Предстои и качването на "он-лайн" помощна информация за предлаганите наши софтуерни продукти.
       За да ги видите натиснете тук.

 

Доставка на съдържание

Доставка на съдържание Доставка на съдържание.
По договорка с наши партньори доставяме съдържание за интернет сайтовете им ли за целите на конвенционалната дейност на техните организации и институции. 
 
Ето някои от възможностите:
- "он-лайн" икономическа и финансова информация;
- "он-лайн" информация за време, местоположение, интернет локализация;
- "он-лайн" информация за резултати от различни събития (напр. спортни, електорални);
- "он-лайн" календари на предсоящи събития и прояви;
- тематични юридически, икономически и технилигични проучвания и анализи;
- разработване на проекти;

1001s height= 

 1001s - Services
& Solutions