Skip to main content

Регистрация на домейни

domain names 2

 


   Ние предлагаме услугите на More-Host.net и Fast-Design.net за България.                Името на домейнът е Вашето име в Мрежата. С него потребителите на Интернет ще Ви идентифицират, то е уникално и е предпоставка за изграждането на успешен бизнес и представяне в Интернет. Може да се направи аналог с изборът на собствено име. Така, както собственото име е уникално и с него свързваме определена визия на лицето, което го носи, така и домейнът се идентифицира с пределен сайт. Вниманието и компетентността при този избор е от първостепенно значение. Той е основата върху която ще се изгражда представянето в Интернет.
                Това, което Ви предлагаме е не просто регистрация на   име на домейн, а консултация за избор на най-подходящо за Вас име (домейн), с което успешно да развиете бизнеса си в Интернет. Общоприето правило е – всеки може да извърши регистрацията, но не всеки Ви гарантира пълни административни и технически права на име в Интернет!

Услугата "регистрация на домейн" включва:

Прочети още …Регистрация на домейни

Изработване на Уебсайтове

Вашият интернет сайт!

 Ние предлагаме услугите на More-Host.net и Fast-Design.net за България.

 
 
 
 
 
 
 
Нашият творчески екип би вложил всичкия си опит и уменя за да направи вашият сайт интересен, художествено издържан и най-вече полезен. Това което предлагаме на своите клиенти е професионален Уеб дизайн както и надежни  услуги в областта на регистрация на домейни, хостинг на сайтове и интернет сигурност, съобразена с GDPR.
Услугата включва:
  • Редизайн с отзивчив уеб дизайн (Responsive Web Design) и интуитивен интерфейс - автоматично разпознаващ типа на устройството от което постъпва заявката, вида на браузера с който се отваря и с каква разделителна способност е и показващ оптимален за съответния потребител вариант на дизайна и съдържанието с добавяне на функционалност за работа както с настолните компютри и лаптопи, така и с модерните мобилни устройства като смартфони и таблети, базирани на операционни системи Apple iOS, Android и Windows.
  • Обновяване на системата за управление на съдържанието и сканиране за зловреден код, експорт, презареждане и верификация на съществуващото съдържание, добавяне на актуално такова и подобрена функционалност за предоставяне на електронни услуги и интернет сигурност, съобразена с GDPR (Общ регламент за защита на личните данни). Ако е необходими ще Ще инсталираме нова система за управление на съдържанието ( последната налична ) с допълнения, гарантиращи подобрена защита от brute force атаки и други хакерски прониквания.
  • Хостинг на уебсайта, ежемесечно обновяване на системата за управление на съдържанието, защита от атаки, инсталиране и поддържане на SSL сертификати за сайта.
  • Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт.
Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решение. Поемаме изцяло грижата за текущата поддръжка на сайта ви.

 

Хостинг на Уебсайтове

Image

Ние работим с More-Host.net и Fast-Design.net за България.

 Какво предлагаме:More-Host.net

  • хостинг за Вашия сайт на мощен сървър, който е еднакво добре видим, както от България, така и от цяла Европа и света, бързи SSD дискове за вашите бази данни, неограничен трафик и брой пощенски кутии.). На всеки 72часа архивираме цялото съдържание на сайта с цел защита при хакерска атака;
  • Инсталиране SSL сертификати дистанционно (в съответствие с Наредба за мин. изисквания за мрежова и информационна сигурност от 26.07.2019 г. Чл. 24. (1)).;

Прочети още …Хостинг на Уебсайтове

Уеб дизайн и програмиране

 Нашата сила и участие в проектите се състои в това, че изграждаме Вашия интернет имидж и присъствие "от игла до конец"! от игла до конец ! Това означава:
- анализ на състоянието и проектиране на най-ефективното и полезно за Вас интернет представяне.
- разработване и адаптация на цялата необходима за сайта информация в снимки и текст.
- изготвяне задание за дизайн и функционалност на уебсайта.
- Зареждане на материалите и номенклатурите, цените и описанията, въпросите и отговорите и т.н.
- Обучение за поддържане на сайта, пощенската станция и хостинга.
- промоциране и популяризиране на Вашето интернет участие.
Проектиране и изграждане на интернет сайтове Имаме значителен опит в проектирането и изграждането на интернет сайтове в целия спектър на обществено-икономическия живот:
- Сайтове със системи за управление на съдържанието;
- Мултиезични сайтове на различни езици - английски, български, френски, италиански, руски, немски и на балканските
езици;
- Сайтове за електронна търговия;
- Сайтове за посредничество при предлагане и търсене на работа;
- Сайтове за посредничество при предлагане и търсене на имоти; 
- Сайтове за служби по трудова медицина, социални институции, лечебни и здравни заведения;
- Сайтове за хотели, мотели търговски организации и заведения за хранене;
- Персонални и сайтове на хора със свободни професии;
 Уеб дизайн и програмиране Предлагаме на вниманието Ви Интернет компанията Fast-Design.net. Тя има доказан опит в разработването на професионални и високотехнологични web решения за своите възложители. Проектира и създава, както лични и промоционални сайтове, решаващи конкретни маркетингови задачи, така и големи и надеждни информационни портали, търговски сайтове, системи за работа с клиенти, универсални бизнес решения.
Работим с  висококвалифицирани млади хора и използваме най-нови технологии. Това може да се провери, като се запознаете с отзивите на нашите клиенти. Тяхното мнение е най-големият авторитет за нас.

Предоставяне на справочна информация

Image В съвременния бързоразвиващ и глобализиращ се свят своевременната информация е от ключово значение за успешната реализация на целите и проектите.

Предоставяне на справочна информация Водени от желанието да бъдем максимално полезни на нашите клиенти и приятели поддържаме списък с връзки за изтегляне на актуални нормативни документи, указания на държавни институции, образци на формуляри и др.п.
       За да ги видите натиснете тук.

 
Предоставяне на справочна информация Имаме рубрика на често задаваните въпроси - тематично подредени в няколко раздела. Предстои и качването на "он-лайн" помощна информация за предлаганите наши софтуерни продукти.
       За да ги видите натиснете тук.

 

Доставка на съдържание

Доставка на съдържание Доставка на съдържание.
По договорка с наши партньори доставяме съдържание за интернет сайтовете им ли за целите на конвенционалната дейност на техните организации и институции. 
 
Ето някои от възможностите:
- "он-лайн" икономическа и финансова информация;
- "он-лайн" информация за време, местоположение, интернет локализация;
- "он-лайн" информация за резултати от различни събития (напр. спортни, електорални);
- "он-лайн" календари на предсоящи събития и прояви;
- тематични юридически, икономически и технилигични проучвания и анализи;
- разработване на проекти;

Плащания през интернет

online payment icon 1Най-използваните методи на плащане в България са следните:

     -  Наложен платеж или пощенски паричен превод П.П.П
     -  Плащане по банков път
      -  Плащане през PayPal, като тази опция дава възможност да потребителите да изберат дали да платят през техен профил в системата или директно да заплатят с дебитна или кредитна карта
      -  Плащане с карта през виртуалане пос терминал на „БОРИКА“, тази опция дава възмобност на потребителите директно да заплатят с дебитна или кредтитна карта.

Статистики от практиката показват, че в България най-използвания метод за плащане е „Наложен платеж“.

Можем да да интегрираме посочените методи на плащания във Вашия онлайн магазин или сайт. Можем да направим за Вас бутони "Бърза поръчка", "Плащане като гост без регистрация" или "Плащане на изплащане".

Не забравяйте, че лицата, които извършват продажби на стоки и/или услуги чрез електронен магазин подават информация за дейността си в НАП.

Предлагаме готоово решение за приемане на плащания на местни данъци и такси с дебитни или кредтитни карти от цял свят през виртуален пос (ВПОС) терминал на националния картов оператор „БОРИКА“.