Skip to main content

Хостинг на Уебсайтове

Image

Ние работим с More-Host.net и Fast-Design.net за България.

 Какво предлагаме:More-Host.net

  • хостинг за Вашия сайт на мощен сървър, който е еднакво добре видим, както от България, така и от цяла Европа и света, бързи SSD дискове за вашите бази данни, неограничен трафик и брой пощенски кутии.). На всеки 72часа архивираме цялото съдържание на сайта с цел защита при хакерска атака;
  • Инсталиране SSL сертификати дистанционно (в съответствие с Наредба за мин. изисквания за мрежова и информационна сигурност от 26.07.2019 г. Чл. 24. (1)).;

Нашите сървъри са бързи и надеждни!Технологии 
 Поради причината, че бързината е от изключително значение в интернет, цялото оборудване, което ползваме е от високо качество.
 Ние използваме продуктите на най-добрите производители в света във всяка област. Мрежата е изградена главно от Cisco устройства, които допринасят занчително за нейната стабилност, сигурност и скорост. Предлаганите услуги са мултиплатформени. Те са базирани на последните версии на Unix, Linux и Windows 2016.                   

За правилното и пълноценно използуване на последните достижения в Интернет програмирането се стремим да предложим последните версии на PHP, ASP.NET, Perl, MySQL, MSSQL.

Използуваният софтуер се упжейтва непрекъснато. Дистанционното управление на Уебсайтовете и е-майл сървърите се постига с специални контролни панели, с непрекъснато обновяващи се версии.Богатството на поддържаните функции е безапелационно.
 Избора на софтуер за контролни панели и управление на сайтове е от водещи разработчици на такива системи. Това позволява непрекъснатото подобряване и усъвършенствуване на предлаганите услуги, мултиезичната поддръжка, наличието напр. на избор от клиентите ни на предпочитана статистика или Уев базирана система за електронна поща. Работата с бази данни е интегрирана в системата за управление на сайта и се предлага като стандартна опция, а не като екстра с допълнително заплащане. За творчески ориентираните ни клиенти предлагаме полу-готови преинсталиращи се решения. Екипът ни може да предложи уникален ъпгрейт на посочена от Вас базова система за комуникация с потребителите на предлаганите от Вас продукти, за поддръжка на клиентите Ви, за работа на персонала или за сигурно и защитено отдалечено събиране на данни за финансовата Ви система.

Сървърите ни са диверсифицирани в САЩ, Европа и Китай. Мрежа 
 Като част от мултинациопнална структура, нашите сървиси са базирани на оптимални места в световната мрежа.
 Съоръженията са снабдени с изключителни мерки за сигурност включително детектори за пожар, които са толкова чувствителни, че "усещат" дима още преди да бъде усетен от човек, UPS системи, които осигуряват непрекъснато захранване за машините, генератори, които се включват при отказ на UPS-ите и разбира се отпични трасета поддържащи отличната свързаност и скорост.


Fast-Design.net Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт. Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решение. По