Skip to main content

Регистрация на домейни

domain names 2

 


   Ние предлагаме услугите на More-Host.net и Fast-Design.net за България.                Името на домейнът е Вашето име в Мрежата. С него потребителите на Интернет ще Ви идентифицират, то е уникално и е предпоставка за изграждането на успешен бизнес и представяне в Интернет. Може да се направи аналог с изборът на собствено име. Така, както собственото име е уникално и с него свързваме определена визия на лицето, което го носи, така и домейнът се идентифицира с пределен сайт. Вниманието и компетентността при този избор е от първостепенно значение. Той е основата върху която ще се изгражда представянето в Интернет.
                Това, което Ви предлагаме е не просто регистрация на   име на домейн, а консултация за избор на най-подходящо за Вас име (домейн), с което успешно да развиете бизнеса си в Интернет. Общоприето правило е – всеки може да извърши регистрацията, но не всеки Ви гарантира пълни административни и технически права на име в Интернет!

Услугата "регистрация на домейн" включва:

-          Свобода да се разпореждате с домейна си в зависимост от Вашите нужди. Домейнът е Вашето запазено име в Интернет и като негов собственик можете по всяко време да променяте настройките и WHOIS информацията за него, а също и да го прехвърлите при друг регистратор ако желаете. Няма проблем Вашият домейн да се поддържа при нас, а от друг доставчик да ползвате hosting.
-          Възможност безплатно да използвате нашите DNS сървъри за насочване на домейна към сайт, намиращ се на който и да е безплатен уебхостинг сървър посредством URL REDIRECT, URL FRAME. Пълен DNS контрол - задаване на A (IP адрес), CNAME (синоним), MX (мейл) настройки, както и вписване на DNS сървърите на Вашия хостинг доставчик директно от потребителския Ви акаунт. Възможност да препращате мейли адресирани до Вашия домейн (например Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.) до вече съществуваща пощенска кутия. Възможност да създадете поддомейни от типа (например xyz. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.).
Домейните, от които се нуждаете!
Предлагаме всичко, от което се нуждаете, за да имате атрактивен, ефективен и лесен за използване уеб сайт. Без значение дали сте индивидуален професионалист или сте в състава на мултинационална корпорация, ние ще ви предложим най-подходящото уеб решен