1001s -
Services
& Solutions

софтуерни продукти и приложения, интернет WEB и APP

1001s logo

1001s - Services & Solutions
предлага:

  • Широка гама от софтуерни програми, продукти и приложения, предназначени за различни потребители. Ангажираме се и с изработване на конкретни софтуерни приложения по заявка на клиента.
  • Различни интернет услуги, като: регистрация на домейни, изработване на интернет сайтове, уеб дизайн и програмиране, интернет плащания, изработка на рекламни материали и други.
  • Актуална бизнес информация от България и ЕС. С умелото използване на съвременните ИТ осигуряваме бърз и лесен достъп до необходимата Ви информация.

Предоставяне на справочна информация

Image В съвременния бързоразвиващ и глобализиращ се свят своевременната информация е от ключово значение за успешната реализация на целите и проектите.

Предоставяне на справочна информация Водени от желанието да бъдем максимално полезни на нашите клиенти и приятели поддържаме списък с връзки за изтегляне на актуални нормативни документи, указания на държавни институции, образци на формуляри и др.п.
       За да ги видите натиснете тук.

 
Предоставяне на справочна информация Имаме рубрика на често задаваните въпроси - тематично подредени в няколко раздела. Предстои и качването на "он-лайн" помощна информация за предлаганите наши софтуерни продукти.
       За да ги видите натиснете тук.

 


Notice: compact(): Undefined variable: min_height in /home/net1001s/public_html/templates/yoo_avion/widgetkit/widgets/tabs-avion/views/widget.php on line 63
1001s height= 

 1001s - Services
& Solutions